Hvordan kan jeg aktivere eller deaktivere beskeder fra platformen?
Hvordan kan jeg aktivere eller deaktivere beskeder fra platformen?

Administrer de beskeder, du modtager, ved at ændre dine kontoindstillinger

Stijn Zwarts avatar
Skrevet af Stijn Zwarts
Opdateret over en uge siden

Når du har registreret dig på vores platform, kan du administrere de beskeder, du modtager fra platformen, i dine kontoindstillinger.

Klik blot på dit navn i øverste højre hjørne, klik derefter på "Mine indstillinger", og rul ned til bunden af siden.

Under "Notifikationer" finder du 4 sektioner:

• "Linket til dit eget indlæg"

• "Officielle meddelelser"

• "Linket til et indlæg, du kommenterede på"

• "Linket til et indlæg, du har stemt på"

Klik på "Udvid" til højre for hver sektion for at ændre dine præferencer for beskeder, der falder inden for en bestemt sektion.